top of page

lør. 27. jun.

|

KREALIV

Blomster-binding med Regitzes Have

Denne workshop giver dig mulighed for at binde din egen buket af årstidens blomster.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Blomster-binding med Regitzes Have
Blomster-binding med Regitzes Have

Tid og sted

27. jun. 2020, 10.00 – 12.00

KREALIV, Sankt Knuds Kirkestr. 2a, 5000 Odense, Denmark

Om eventet

Denne workshop giver dig mulighed for at binde din egen buket af årstidens blomster, som vil være forskellige, alt afhængig af hvilken dato du vælger. Du får undervisning i at binde i spiral og du får naturligvis din buket med hjem.

Der bliver også tid til at få en kop the/kaffe med lidt sødt og masser af blomstersnak. 

Prisen er 400,- (pr workshop), og inkludere;

blomster (sprøjtefrie og øko-venlige)

undervisning

økologisk the/kaffe og lidt sødt

Medbring gerne en vase til din buket, se den får vand på vejen hjem.

Ønsker du at give én workshop i gave, pakkes billetten i en fin æske med blomster-konfetti af tørrede blomster indeni (tilføj navn og tlf, på vedkommende i bestillingen, hvis det er en gave). Forudbestillinger sendes eller afhentes i butikken fra onsdag d. 18/12.

Underviser:

Regitzes 

www.regitzeshave.dk

Regitze er blomsterbonden og personen bag den lille iværksættervirksomhed Regitzes have. 

Hun dyrker skønne bæredygtige blomster, med kærlighed til naturen. Stilen er fri og lægger op af det naturlige så hver blomst får lov til at komme til sin ret. Hun følger sæsonen og bruger udelukkende blomster fra farmen. Det giver i sidste ende blomster, der er velduftende, friske og som undervejs i processen har gjort noget godt for bierne og miljøet. Alt i alt er ønsket at give en ren og helhjertet oplevelse. For blomsterne er en oplevelse.

For Regitzes Have handler det om jorden, planterne og energien. Derfor er det også en selvfølge, at jorden er under omlægning til økologisk landbrug og der hele tiden har været dyrket efter økologiske og biodynamiske principper. Det er ligeledes en selvfølge at blomsterne leveres lokalt og derfor gør op med blomsterindustriens massive CO2 aftryk ift flytransport og pesticidebrug. Alt laves og dyrkes på det mest bæredygtige måde og der er en tanke bag alt. Det betyder også at de steder, hvor plastik bruges, er det ud fra accepten af, at det er det bedste alternativ og fokus på 100 % genanvendelse.

Billetter

  • Blomster-binding workshop

    400,00 kr.
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page