top of page

Sat, Apr 11

|

KREALIV

Forspiring med Regitzes Have

Hvis du drømmer om et blomstrende bed i din have eller altan med de smukkeste blomster du kan bruge til buketter, så kom med på denne workshop, hvor Regitze tager dig i hånden og lærer dig at dyrke økologiske blomster, fra frø-arbejde til hvad det vil sige, at dyrke økologisk.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Forspiring med Regitzes Have
Forspiring med Regitzes Have

Time & Location

Apr 11, 2020, 10:00 AM – Aug 08, 2020, 12:00 PM

KREALIV, Sankt Knuds Kirkestr., 5000 Odense, Denmark

Guests

About the event

Hvis du drømmer om at et blomstrende bed i din have eller altan med de smukkeste blomster du kan bruge til buketter, så kom med på denne workshop, hvor Regitze tager dig i hånden og lære dig at dyrke økologiske blomster, fra frøarbejde til hvad det vil sige at syrke økologisk.

Desuden vil Regitze på dagen så blomsterfrø, som hun nøje har udvalgt både ift skønhed og lethed for begyndere.

Hun vil desuden fortæller om pasningen og udplantningen, samt høst af blomsterne. Så sagt med andre ord, alt det du behøver for, at komme i gang med din egen skærehave. 

Prisen er 400,- (pr workshop), og inkludere;

frå (ca 50 frø/planter og jord (sprøjtefrie og øko-venlig)

undervisning

økologisk the/kaffe og lidt sødt

Vi sår frøene i jord vi har stanset ud med soli-blockers, så husk at tage nogle bakker eller fade med, som må bruges dertil.

Ønsker du at give én workshop i gave, pakkes billetten i en fin æske med blomster-konfetti af tørrede blomster indeni (tilføj navn og tlf, på vedkommende i bestillingen, hvis det er en gave). Forudbestillinger sendes eller afhentes i butikken fra onsdag d. 18/12.

Underviser:

Regitzes 

www.regitzeshave.dk

Regitze er blomsterbonden og personen bag den lille iværksættervirksomhed Regitzes have. 

Hun dyrker skønne bæredygtige blomster, med kærlighed til naturen. Stilen er fri og lægger op af det naturlige så hver blomst får lov til at komme til sin ret. Hun følger sæsonen og bruger udelukkende blomster fra farmen. Det giver i sidste ende blomster, der er velduftende, friske og som undervejs i processen har gjort noget godt for bierne og miljøet. Alt i alt er ønsket at give en ren og helhjertet oplevelse. For blomsterne er en oplevelse.

For Regitzes Have handler det om jorden, planterne og energien. Derfor er det også en selvfølge, at jorden er under omlægning til økologisk landbrug og der hele tiden har været dyrket efter økologiske og biodynamiske principper. Det er ligeledes en selvfølge at blomsterne leveres lokalt og derfor gør op med blomsterindustriens massive CO2 aftryk ift flytransport og pesticidebrug. Alt laves og dyrkes på det mest bæredygtige måde og der er en tanke bag alt. Det betyder også at de steder, hvor plastik bruges, er det ud fra accepten af, at det er det bedste alternativ og fokus på 100 % genanvendelse.

Tickets

  • Forspiringskursus

    DKK 400.00
    Sale ended

Total

DKK 0.00

Share this event

bottom of page