top of page

lør. 23. nov.

|

KREALIV

MACRAME julegave workshop

Macrame menes at være opfundet omkring det 13. århundrede af arabiske vævere i forbindelse med udsmykning af tæpper, håndklæder, sjaler og slør. Ordet “Macramé” er i virkeligheden spansk, og stammer oprindeligt fra det arabiske ord migramah, der menes at betyde stribet håndklæde eller broderet slør

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
MACRAME julegave workshop
MACRAME julegave workshop

Tid og sted

23. nov. 2019, 11:00 – 16:00

KREALIV, Skt. Knuds Kirkestræde 2a, 5000 Odense C

Gjester

Om arrangementet

Den eksentriske og farverige Astrid vil undervise i de smukke knytte-teknikker, så du lære at fremstille dine egne smykker. Overordnet set kan man sige, at du på denne workshop lære at skabe små kunstværker med knuder, og udover at fremstille smykke med disse teknikker, kan man også lave vægophæng, tasker, hårspænder, drømmefangere, urtepotteholder (til ophæng) og meget andet du kan bruge til unikke og personlige julegaver.

Udover at lære knytteteknikker vil du også få hjælp til farvesammensætning. Har du en perle, sten, amulet eller lignende som måske har en speciel betydning for dig, er du velkommen til at medbringe dette, og få det integregeret i dit smykke. Det kræver blot, at der er min. 1 hul på et par millimeter, for at kunne føre tråde igennem.

Workshoppen henvender sig både til begyndere og let øvede.

Der er materialer med i prisen, til fremstilling af en gave, men du har også mulighed for at købe materialer med hjem til gode priser. Der vil under workshoppen blive serveret frokost, frugt, kage, the & kaffe.

Billetter

  • MACRAME julegave workshop

    Denne billet giver adgang til 5 timer Macrame julegave workshop

    DKK 275,00
    Salget ble avsluttet

Total

DKK 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page