top of page

tor. 23. mai

|

KREALIV

Strikke-workshop

Der vil blandt andet blive undervist i perlestrik og afprøvet forskellige teknikker, der er med til at skabe smuk strik.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Strikke-workshop
Strikke-workshop

Tid og sted

23. mai 2019, 19:00 – 21:00

KREALIV, Skt. Knuds KIrkestræde 2a, 5000 Odense

Om arrangementet

Denne workshop, henvender sig til alle der elsker at strikke og gerne vil mødes med andre, der deler samme interesse. Du vil på workshoppen blive introduceret til perlestrik, og hvordan det kan bruges i strik til, at skabe smukke mønstre. Måske har du bemærket de smukke håndledsvarmere som sælges hos KREALIV? De er strikket af Anna, som er aftenens underviser. Anna har boet på Grønland, hvor håndledsvarmere i de sidste 130-150 år været brugt som en del af den vestgrønlandske kvindefestdragt. De seneste par årtier er det blevet mere almindeligt, at gå med dem til hverdag også, som et dejligt varmende og meget dekorativt tilbehør. Perlemønstre kan også bruges i strik generelt, ex. på bluser, tasker, punge mm.

Du er velkommen til at medbringe dine egne strikkepinde og garn, men du har også mulighed for at købte i materialer i butikken (denne aften får du 20 % på dit køb i butikken).

Derudover vil der blive serveret kaffer/the, kage og frugt.

Billetter

  • Strikke-workshop

    DKK 185,00
    Salget ble avsluttet

Total

DKK 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page