top of page

tor. 01. aug.

|

KREALIV

Tema-aften om naturterapi og bæredygtighed

Er du et sted i dit liv, hvor du har brug for at gå nye veje, har du stress, eller har du lyst til at få en dybere relation med naturen? så åbner naturterapien op for en bæredygtig og selvhelende proces som giver dig ro og nye indsigter.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Tema-aften om naturterapi og bæredygtighed

Tid og sted

01. aug. 2019 17.00 – 20.00

KREALIV, Skt. Knuds Kirkestræde 2a, 5000 Odense C

Gæster

Om eventet

Har du tænkt over hvorfor vi helt intuitivt søger ud i naturen når vi er pressede, kede af det eller på anden vis har brug for at trække os lidt? 

Eller hvad sker der når vi bliver fangegt i en hverdag hvor vi er syret af tiden, vores kalender og arbejde - og mister forbindelsen til det?...

Er du et sted i dit liv hvor du har brug for at gå nye veje, har du stress eller har du lyst til at få en dybere relation med naturen?

så åbner naturterapien op for en bæredygtig og selvhelende proces som giver dig ro og nye indsigter. Naturterapien styrker samtidig din relation med naturen - der vil ændre mange ting i dit liv fremadrettet.

Alt det og meget mere kan du blive klogere op denne aften, når socialpædagog og reg. naturterapeut Pia Sørensen besøger KREALIV og deler ud af sine erfaringer med at bruge naturen som terapirum.

Prisen er inkl. vidensdeling og oplæg fra Pia, læskende naturlig iste samt let vegansk anretning fra café KOSMOS.

Billetter

Pris

Antal

Total

 • Naturterapi og bæredygtighed

  200,00 kr.

  Tema-aften om naturterapi og bæredygtighed. Billetten er inkl. iste samt let vegansk anretning fra KOSMOS.

  200,00 kr.

  0

  0,00 kr.

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page